25 Oct 2017 Tratament cu keratina pentru par, varianta homemade sau O altă soluție mai comodă a hrănirii părului deteriorat este gama Bielenda Professional Keratin Masca de păr cu keratina are un PH scăzut și este bogată în .

19 Mar 2017 Am pareri pro cat si pareri contra. Nu stiu cate dintre voi ati facut tratamentul cu keratina pentru indreptarea parului insa eu va pot spune.

22 Nov 2013 Sunteti curioase care este rezultatul unui tratament cu keratina? Va invit De ceva vreme a aparut si pe la noi tratamentele de par cu Keratina.

Tratamentul de păr subțire de culoare

9 Mai 2013 Pretul tratamentului variaza de la 200 la 700 de RON, in functie de lungimea parului. Pro sau contra? Exista insa si controverse legate.

Intr-o societate in continua dezvoltare, cand nu doar femeile ci si barbatii acorda tot mai mult interes aparentelor, oamenii sunt tot mai interesati de podoaba .

Un sampon bun, care stimuleaza regenerarea parului si intretine podoaba pH-ul: Fie ca ai apelat la un tratament profesional cu keratina si acum doresti sa ii pentru par blond de care te poti bucura este produsul Schwarzkopf Professional .

Cum de a vindeca despicarea varfurilor parului nu este pe

26 feb. 2017 Pana la pastila-minune, care sa ne schimbe culoarea si textura parului instantaneu, vor mai trece, probabil, multi ani. Rastimp in care fiecare .

www.000webhost.com