garaner impotriva varfurilor despicate șampon de păr

3 Iul 2017 Ceapa și usturoiul pot fi combinate și aplicate pe scalp pentru a favoriza Zdrobește 4 căței de usturoi și adaugă peste ei puțin vin roșu. semne, simptome și metode de tratament, care să te ajute să afli mai multe .

2 Oct 2013 Cojile de ceapă roşie macerate în apă timp de 5 zile şi apoi fierte cu alaun Pe Someş se făceau spălături cu zeamă de ceapă contra căderii părului. din nou la 1 litru vinul, după care se poate consuma ca tratament câte.

Tratament pentru cresterea parului - Exista mai multe alternative prin care poate fi Veti avea nevoie de 30 de grame de frunze de urzica, doua cani de otet din vin alb si doua cani de apa. Aveti nevoie doar de o ceapa mica si putina miere.

Contra tusei, se pot face acasă siropuri de ceapă sau de pătlagină. Pentru prepararea primului sirop este nevoie de 100 g ceapă, care se fierbe.

remediu medical pentru cap chelie

Acest remediu natural s-ar putea sa nu sune prea atragator, dar a fost un tratament de succes pentru pierderea parului timp de zeci de ani. Ceapa si sucul.

Ai nevoie de o consultație medicală? Doctor Cătălin Luca oferă online consultații medicale pline de profesionalism și etică.

Comenzile cu valoare peste 250 lei beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT Sub aceasta valoare, transportul.

www.000webhost.com