Un potențial tratament pentru bărbații cu chelie a fost descoperit la folosirea unui medicament destinat inițial tratării osteoporozei, scrie BBC. Cercetătorii au observat că medicamentul are un efect foarte accentuat asupra foliculilor de la rădăcina firelor de păr, stimulând creșterea.

Chelia Rostov pe Don

Folosirea cepei este un remediu sigur pentru prevenirea caderii parului si favorizeaza cresterea parului, fara va avea efecte secundare sau va provoaca alergii. Nu este nevoie sa folositi produse chimice concentrate de par atunci cand aveti la indemana o metoda usoara, accesibila, ieftina si sigura pentru favorizarea cresterii parului.

Sarea de mare este un bun remediu pentru tratarea căderii părului, deoarece are multiple beneficii asupra corpului uman și conține 82 de nutrienți esențiali, printre care, cele mai importante, sodiu, potasiu, calciu, magneziu, bromura, fier, cupru.

Reacția de pierdere a parului

Tocmai din acest motiv, este esential sa discutati cu un medic specialist inainte de a lua orice decizie. Fumatul si caderea parului Mai multe studii au evidentiat o legatura semnificativa intre fumat si chelia prematura la barbati.

4. Remediu impotriva caderii parului de la albine. Remediile albinelor dau rezultate bune in multe afectiuni printre care se numara si caderea parului. Unguentul cu propolis te poate ajuta numai daca il folosesti pentru o perioada mai indelungata, timp de aproximativ sase luni. Cu el masezi energic locul afectat timp de doua-trei minute.

Cercetatorii au descoperit din greseala un posibil tratament pentru chelie. Specialistii testau un eficient si sigur pentru remediu cu ajutorul.

www.000webhost.com